top of page

BIO / KONTAKT

Andrea2.jpg

Hei!

Jeg er Andrea Ellefsen, 31 år fra Horten i Vestfold og har over ti års erfaring bak kamera - med både fotografering og video/TV. De siste årene har jeg spesialisert meg innenfor fotografering av bryllup og har over 40 bryllupsfotograferinger bak meg. Mine bilder er en blanding av klassiske oppstilte portretter og mer lekne, naturlige bilder som viser personlighet og varme. Mitt mål er alltid å fange de ekte øyeblikkene som gjør bildene og minnene levende, samt at det skal være en god og avslappet stemning på fotograferingen. 

På denne nettsiden får du se et lite innblikk i ti av bryllupene jeg har fotografert de siste årene. Pakkene jeg leverer inneholder flere hundre bilder med minner fra dagen deres avhengig av hvilken pakke dere skulle ønske å bestille. Jeg kan også tilby forlovelse / kjærestefotografering, konfirmant - eller familiebilder. 

 

Med fagbrev som mediegrafiker fra 2011 og en master i arkitektur fra Bergen Arkitekthøgskole i 2018 har jeg en allsidig kompetanse som gir et ekstra blikk for å lese rom, lys og motiver. Til daglig jobber jeg som arkitekt i Skien hos STED arkitektur

Ta gjerne kontakt for et tilbud! 

Publikasjoner: 
Ditt Bryllup: Mikrobryllup på Gartneriet Bygdøy Kongsgård

Kontakt meg!

E- andellefsen@gmail.com

T- 47 888 321

@fotograf_ae

Thanks for submitting!

bottom of page